Het einde van 2016 valt bijna te proeven en dan presenteert Absolut traditiegetrouw zijn nieuwste limited edition fles. Dit jaar verrast Absolut Facet met een blauw assymetrisch ontwerp en afgeronde randen. De knipoog naar een edelsteen is niet toevallig.

Het merk speelt met de verschillende oppervlakten die het licht op een unieke manier vangen. Een lichtreflectie die symbool staat voor alle onverwachte momenten die tijdens #AbsolutNights kunnen voorvallen.

#AbsolutNights
Tegelijkertijd met de lancering van deze limited edition, rolt het merk ook de #AbsolutNightscampagne uit. Wereldwijd staat de campagne volledig in het teken van alle onvergetelijke en onverwachte momenten vanuit verschillende perspectieven tijdens een avondje uit met vrienden. Samen de zon zien opkomen na een nacht dansen, alles even vergeten en onder elkaar herinneringen crëeren voor later.

Met de Absolut Facet limited edition fles willen we het onverwachte vieren en mensen aanmoedigen om open te staan voor de spontane en onvergetelijke momenten die het nachtleven voor hen in petto kan hebben. Wij geloven dat de beste nachten onverwacht en ongedwongen ontstaan. Onze nieuwste #AbsolutNights campagne is dan ook bedoeld om mensen die spontaniteit en de relaties die hieruit voortvloeien samen te laten vieren. “, aldus Gaia Gilardini, Global Communications Director bij Absolut.

Verrassende cocktails, geïnspireerd op muziek
Absolut wil iedereen de mogelijkheid geven om hun eigen onverwachte #AbsolutNights te beleven en creëerde hiervoor samen met Spotify het digitale platform Discovr. Dit programma stelt onverwachte playlists samen gebaseerd op de muziekkeuze van je vrienden. Geinspireerd op die muziekkeuze, raadt Absolut een variatie van drankjes aan en brengt hierbij #AbsolutNights tot in de woonkamer. Zo kunnen vrienden samen hun eigen #AbsolutNights thuis creëren.

De nieuwe Absolut Facet limited edition krijgt een onvergetelijke internationale lancering in Amsterdam en werkt hiervoor samen met het Amsterdam Dance Event (19-23 oktober 2016). Vorig jaar lanceerde het merk de Absolut Electrik metallic flessen in blauw en zilver, daarvoor waren onder andere de Absolut Warhol editie waarbij Andy Warhol’s originele Absolut schilderij werd weergegeven op de fles en de Absolut Unique waarbij er vier miljoen flessen elk een eigen uniek design kregen.

Like & Share!