Het Deense Bang & Olufsen lanceert de BeoHome Design App. De App maakt het mogelijk om Bang & Olufsen producten digitaal in elk willekeurig gekozen ruimte te visualiseren.

Met de BeoHome App van wordt eenvoudig zichtbaar hoe een all-in-one draadloos Bang & Olufsen muzieksysteem, zoals de BeoSound 35, of de meest innovatieve luidspreker van deze tijd, de BeoLab 90, in eigen woning staat. De gebruiker kan verschillende Bang & Olufsen luidsprekers, muzieksystemen en televisies kiezen en plaatsen op elke plek waar de camera wordt gericht. Daarnaast is het ook zeer eenvoudig om zowel de kleur van de luidsprekerfronten als de plaatsingsmogelijkheden aan te passen. Dit alles om de producten perfect af te stemmen op de inrichting van elke woning.

Met de “Room Builder” functie worden vooraf opgezette plattegronden geselecteerd en gemakkelijk aangepast. Ook worden hier producten toegevoegd en meubelen in de ruimte geplaatst. Zo ontstaat een duidelijk totaal beeld van het interieur met Bang & Olufsen producten. De app laat het uiteraard ook toe om meubelen en producten te verschuiven wat de beleving nog intenser maakt.

De Bang & Olufsen BeoHome Design App is gratis te downloaden op iOS en beschikbaar voor uw iPad Mini 2, iPad Air en iPad Pro.

Bekijk hieronder de werking van de BeoHome Design App.

Like & Share!