Deze 4K Ultra HD TV is een hommage aan de iconische designtraditie en het vakmanschap van Bang & Olufsen. De BeoVision 14 combineert een tijdloos elegant uiterlijk met een superieur geluid, een perfecte beeldkwaliteit en geavanceerde opties op het gebied van connectiviteit.

Een mooiere televisie dan deze lijkt onmogelijk. De met zorg vormgegeven lamellen van eikenhout aan de voorkant creëren een warm en organisch contrast met het donkere koele glaspaneel en het vierkante aluminium frame, dat de audiovisuele helderheid en precisie omlijst. De BeoVision 14 is verkrijgbaar met een 40- of 55-inch LED-based LCD- scherm met een anti-reflectie glaspaneel dat storende weerkaatsingen tot ruim 98% reduceert. Daarnaast is de televisie uitgerust met geraffineerde en geavanceerde technologieën die u – of u nu naar een film kijkt, muziek luistert of een game op de tv speelt – altijd verzekeren van de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Bang & Olufsen Beovision 14 - LUUX.be

Krachtig geluid en delicaat vakmanschap
De constructie van de cover van de BeoVision 14 met de ultradunne eikenhouten lamellen, die de standaard drie-weg luidspreker bedekt, getuigt van fenomenaal vakmanschap. Voor een dergelijk constructie worden de grenzen van het materiaal opgezocht en kan uitsluitend met het fijnste eikenhout worden gewerkt. In de warme houten sfeer van de luidsprekercover herkennen we de soortgelijke eikenhouten lamellen van de iconische BeoLab 18.

Eenvoudig toegang tot al uw favoriete content
De BeoVision 14 is gebaseerd op het Android TV-platform, wat snel en eenvoudig toegang biedt tot een eindeloze hoeveelheid internet-based content en ontelbare leuke apps voor entertainment, nieuws en gaming. Dankzij de geïntegreerde Google CastTM-technologie kunnen films, foto‘s en muziek rechtstreeks, met slechts één druk op een toets, van een mobiele telefoon of tablet naar de televisie worden gestreamd. De BeoVision 14 is ook geschikt voor nieuwe formats, zoals HEVC, waarmee 4K-content direct vanaf online bronnen kan worden gestreamd.

Genieten van BeoVision 14 – zoveel mogelijkheden
Voor wat betreft plaatsingsmogelijkheden biedt deze iconische televisie van Bang & Olufsen totale vrijheid. Kies voor een gemotoriseerde vloerstand om de tv met de afstandsbediening in de gewenste kijkhoek te draaien, of hang de tv als een kunstwerk aan de muur – links- en rechtsdraaiende beugel- of laat hem achteloos achteroverleunen op een schildersezel-stand.

Naast de eikenhouten lamellen zijn er ook textielcovers in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo kunt u de BeoVision 14 tot in perfectie aan uw interieur aanpassen.
De BeoVision 14 is in de Bang & Olufsen-showrooms verkrijgbaar vanaf de volgende adviesprijzen:
BeoVision 14, 40” met eikenhouten lamellen en ezelstand: € 6.780
BeoVision 14, 55” met eikenhouten lamellen en ezelstand: € 8.980

Over Bang & Olufsen

Bang & Olufsen werd in 1925 in het Deense Struer opgericht door Peter Bang en Svend Olofsen, twee innovatieve jonge technici met een passie voor geluidsweergave van topkwaliteit. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een icoon voor uitmuntende prestaties en design, gekenmerkt door een jarenlange ambachtstraditie en een ongeëvenaarde toewijding aan hightech onderzoek en ontwikkeling.

Bang & Olufsen, belangrijke speler op het gebied van huishoudelijke technologie, heeft in de afgelopen jaren zijn uitgebreide ervaring met geïntegreerde audio- en videosystemen voor thuis uitgebreid met andere gebieden, zoals het hotelwezen en de automobielsector. Het huidige productassortiment zorgt hierdoor voor een naadloos aansluiten van de mediabeleving thuis, in de auto en op reis.

Website Bang & Olufsen
Like & Share!