Er is 89 jaar vakmanschap voor nodig om zo een mooie beweging te creëren; de nieuwe Beovision Avant van Bang & Olufsen. Exquis beeld en iconisch geluid, samengeklonken in één gracieuze beweging.

Ontwerper Torsten Valeur wilde een televisie ontwerpen die pas echt laat zien wat hij kan als de tv wordt ingeschakeld. De BeoVision Avant onderscheidt zich om te beginnen vanwege de weergaloze geluidskwaliteit en dit is daarom al hoorbaar bij het inschakelen van de televisie. Het design van de BeoVision Avant is een eerbetoon aan vloeiende, natuurlijke overgangen. De naadloze overgang van de glasplaat in het hoogglans zwart van het geanodiseerde aluminium frame getuigt van een ongelooflijke subtiliteit en oog voor detail.

De BeoVison Avant is één vloeiende beweging. Een ongeëvenaard samengaan van Ultra High-Definition (4K)-beeld en iconisch Bang & Olufsen-geluid dat zich voor uw ogen afspeelt. Precisie volgens de strenge maatstaven van Bang & Olufsen; de BeoVision Avant geeft een nieuwe betekenis aan televisiegeluid. Het 3-kanaals luidsprekersysteem is uitgerust met drie tweeters, drie units voor de middentonen en twee krachtige drivers voor de bassen. Het resultaat is een samensmelten van helderheid en vermogen, de ultieme belichaming van Bang & Olufsen’s toewijding aan het creëren van ultieme geluidsbelevingen.

De centrale luidspreker bevindt zich direct onder het scherm; de heldere stemweergave brengt u als het ware nog dichter bij de acteurs. U hoort de kleinste details in de dialoog en ook de fijnste nuances in het geluidslandschap zijn hoorbaar – u wordt volledig ondergedompeld in het verhaal. Het geïntegreerde 3-kanaals stereosysteem biedt weliswaar voldoende vermogen om uw leefruimte te vullen, maar u kunt er ook voor kiezen om extra luidsprekers toe te voegen en uw eigen geluidslandschap te creëren.

En ook aan de achterkant van de BeoVision Avant werd de grootste zorg besteed. Een minimalistische belijning waarin connectors, ontsierende kaartlezers, ventilatieopeningen, schroeven en kabels verdwijnen. En ook een speciaal vak voor uw Apple TV ontbreekt niet.

Like & Share!