B&O PLAY heeft onlangs het compactste lid van zijn draadloze luidsprekerfamilie verwelkomd, de Beoplay M3. De Beoplay M3 is al krachtig, maar klinkt in combinatie met het assortiment multiroom-luidsprekers van B&O PLAY en Bang & Olufsen nog indrukwekkender.

De Beoplay M3 is ontworpen door de bekroonde ontwerpster Cecilie Manz en is uiterst fijn afgestemd door de geluidstechnici van Bang & Olufsen voor een flexibele en overweldigende luisterervaring in de woning van nu.

Onze draadloze luidsprekers voor in huis zijn ontworpen rondom het idee dat geluid in huis een prominente plek moet innemen. De mens moet vooropstaan, niet de technologie. Het draait om het ontwerpen van luidsprekers die om de juiste redenen de aandacht verdienen: een weergaloos geluid, een eenvoudige gebruikersinterface en een ontwerp dat zorgt voor warmte in het interieur. De Beoplay M3 past perfect binnen deze visie en we zijn er trots op dat we ons assortiment kunnen uitbreiden met deze compacte, maar krachtige luidspreker”, aldus John Mollanger, CEO van B&O PLAY.

B&O play, beoplay M3 -LUUX.be

Verwisselbare covers die passen bij je interieur
De architectuur van de Beoplay M3 is gebaseerd op een eenvoudig silhouet. Rondom de ovale vorm lopen oneindige lijnen die de aandacht vestigen op hét detail waarmee de Beoplay M3 uitblinkt in zijn eenvoud: de verwisselbare cover waarmee u de Beoplay M3 kunt aanpassen aan de stijl van je interieur. De Beoplay M3 wordt geleverd met een cover van een hoogwaardige, akoestisch transparante wolmix – gecreëerd door het bekende Deense textielbedrijf Kvadrat – of een cover van geparelstraald, geanodiseerd aluminium met het herkenbare gatenpatroon van B&O PLAY.

Bij de Beoplay M3 draait alles om het karakter dat u eenvoudig kunt aanpassen aan elke interieurstijl. We hebben veel tijd besteed aan het vinden van de allerbeste hoogwaardige materialen en het resultaat is een slanke, uiterst minimalistische luidspreker met een nauwkeurige belijning. De Beoplay M3 is strak, compact en krachtig, en past zo perfect in uw interieur”, aldus ontwerpster Cecilie Manz.

B&O play, beoplay M3 -LUUX.be

Direct muziek luisteren en multiroom
De Beoplay M3 is echt ontworpen voor in huis. Je kunt ervoor kiezen om muziek direct af te spelen via Bluetooth, muziek rechtstreeks naar de luidspreker te streamen vanaf je smartphone of tablet, of de luidspreker verbinding te laten maken met wifi voor een multiroom-opstelling. Via wifi kun je je muziek naar alle multiroom-luidsprekers van B&O PLAY of van Bang & Olufsen streamen die je in huis hebt. Met één intuïtieve app op je smartphone of tablet kun je vervolgens alle luidsprekers eenvoudig bedienen.

Over B&O Play

B&O PLAY is een van ’s werelds meest toonaangevende audio-lifestylemerken. B&O PLAY werd opgericht in 2012 als een zusterbedrijf van Bang & Olufsen en is daarmee toonaangevend in 90 jaar designervaring, vakmanschap en productinnovatie. B&O PLAY ontwerpt en verkoopt hoog kwalitatieve design hoofdtelefoons, luidsprekers en electronica voor een unieke geluidsbeleving. Ervaar het op www.beoplay.com

Like & Share!