De meest betoverende Kerst hotels ter wereld

It’s the most wonderful time of the year! Kom daarom alvast in de kerststemming en neem samen met LUUX een kijkje bij deze exclusieve en betoverende kersthotels.

In het Fairmont Scottsdale Princess resort in Arizona pakt men ieder jaar op exclusieve wijze uit om bij de meest betoverende kersthotels te horen. De spectaculaire kerstversiering bestaat onder andere uit een maar liefst 4 verdiepingen hoge kerstboom, en 2 miljoen LED lampjes verdeeld over het domein dat ook nog eens werd voorzien van een ijsbaan. Het Fairmont resort in San Francisco kan dan natuurlijk niet achter blijven. Het staat erom bekend ieder jaar een reusachtig peperkoeken huis te bouwen. Dit jaar is het peperkoeken kersthuis maar liefst 7×7 meter en opgebouwd uit duizenden peperkoeken “stenen”. Dit alles werd afgewerkt met meer dan een ton aan glazuur en snoepjes. We blijven nog even in de States want ook in het Roosevelt hotel in New Orleans, onderdeel van de Waldorf Astoria groep, transformeerde men de volledige lobby in een klassieke, stijlvolle en sprookjesachtige promenade waar je als een vorst wordt onthaald, omringd door het kerstgevoel.

Dichter bij huis, in Rome, heeft het Hotel de Russie haar binnenplaats betoverd in samenwerking met Fendi. De kerstboom op de binnenplaats bestaat uit ruim 250 gouden en zilveren Fendi tassen welke oplichten door honderden micro lampjes. Dat het hotel samen heeft gewerkt met Fendi valt niet te missen want door het hele hotel prijken de decoraties en tassen van het merk.

We blijven ook voor de twee voorlaatste betoverende Kerst hotels in Europa, in Kopenhagen, waar het Hotel d’Angleterre is gelegen. Hier versiert men ieder jaar opnieuw de gevel met 50.000 sfeerlichtjes. Niet te min wordt het spektakel kracht bijgezet door optredens van het muziekkorps van Den Kongelige Livgarde. En ook in Parijs weten ze van wanten. Het exclusieve Four Seasons George V is van binnen en buiten spectaculair versierd. Met een totaal budget van meer dan 1 miljoen euro, en onder leiding van Creative Director Jeff Leatham, worden de gasten in een geheel eigen sfeer onthaald in de lobby van het hotel.

Last maar zeker niet least sluiten we af met een kersthotel dat werd geïnspireerd door  namen uit de Italiaanse haute couture. Dit kersthotel bevindt zich in Londen en is het 5 sterren hotel Claridge’s. In de lobby van het hotel staat de betoverende kerstboom die werd aangekleed door niemand minder dan Dolce & Gabbana. De boom bevat onder andere 9000 sfeerlichtjes en 300 hand geblazen kerstbollen uit het Italiaanse Bellagio.

Like & Share!