Denon presenteert de AVR-X6200W, een AV-netwerkreceiver met verfijnd geluid en de nieuwste 3D-audio- en videotechnologieën

Volgens Denon een nieuwe superieure netwerk-AV-receiver voor de meest veeleisende liefhebbers van thuisbioscopen. De AVR-X6200W is de nieuwste toevoeging aan Denon’s AVR X-serie voor 2015 met revolutionair 3D-geluid, uitstekende functies en de beste geluidskwaliteit van Denon. Eerder dit jaar lanceerde de audiogigant ook de AVR-X3200W en AVR-X4200W 7.2-kanaals netwerk-AV-receivers.

De AVR-X6200 W wordt geleverd met de baanbrekende Dolby Atmos-technologie voor een meerdimensioneel geluid. Bovendien is de nieuwe netwerk-AV-receiver geschikt voor het gloednieuwe surroundgeluidsformaat DTS:X voor een alomvattende luisterervaring die geüpgraded kan worden naar Auro-3D voor de meest bijzondere 3D-geluidsopties die op dit moment verkrijgbaar zijn. Om de nieuwe Denon AVR’s van dit jaar optimaal voor te bereiden op de toekomst, zijn alle HDMI-ingangen standaard geschikt voor de nieuwste HDMI-specificaties, inclusief Full 4K Ultra HD-ondersteuning, HDR en HDCP 2.2.

De AVR-X6200W is vanaf oktober 2015 verkrijgbaar bij geautoriseerde Denon-verkopers.

www.denon.eu

Like & Share!