Je weet wat ze zeggen: al het goede komt in drieën. En dat mag Antwerpen als eerste Belgische stad ondervinden. Ellis Gourmet Burger opende namelijk zijn derde vestiging in “’t Stad”. Locatie? De Leopold De Waelplaats. Het hippe Zuid in Antwerpen wordt dus nog een tikkeltje hipper. Of was het hipster?

Antwerpen is in for a treat. Ellis Gourmet Burger opende er de deuren van een nieuwe vestiging op de Leopold De Waelplaats. De derde al in de stad aan de Schelde. Een primeur, want geen enkele andere Belgische stad telde voorheen drie Ellis Gourmet Burger restaurants. Na de Keyserlei in het centrum en het Eilandje op het Noord voorziet Ellis nu dus ook het Zuid van verfijnde hamburgers. Conclusie: in Antwerpen en goesting in een overheerlijke burger? There’s always an Ellis Gourmet Burger just around the corner.

Ellis Gourmet Burger Leopold De Waelplaats - LUUX.be

Het Zuid is een hotspot rijker, that’s for sure. De locatie staat bekend om zijn gezellige restaurants, onvervalste cocktailbars en trendy cafés. Iets zegt ons dat Ellis er zich snel thuis zal voelen. Maar om ervoor te zorgen dat die liefde het ook wederzijds wordt, heet Ellis de Antwerpenaren welkom op zijn eigen manier: met de Red Star Line burger. Een seizoensburger die het beste van Antwerpen en New York combineert en ook in de andere Antwerpse vestigingen op het menu prijkt.

Van brouwerij De Koninck krijgt de hamburger een vleugje Antwerpen mee. Het rundvlees werd gemarineerd in ‘een bolleke’. Verfrissende coleslaw en ijsbergsla staan dan weer in voor de New Yorkse vibes. En bovenop al dat lekkers? De signature Ellis Red Star Line saus, een combinatie van dragonmayonaise en champignon à la grecque.

Praktische info

Adres

Leopold De Waelplaats 2 – 2000 Antwerpen
Openingsuren:
maandag – donderdag en zondag van 11.30u tot 22.00u
vrijdag en zaterdag van 11.30u tot 23.00u

SOCIAL MEDIA:
instagram.com/ellisgourmetburger
facebook.com/EllisGourmetBurger

Ellis Gourmet Burger
Like & Share!