Vermijd jij liever pashokjes, drukke winkels en winkelstraten? Ontdek dan nu het gemak van The Cloakroom, en maak kennis met jouw eigen personal shopper!

Haar naam is Valérie, ze is 26 jaren jong en komt uit Antwerpen. Na haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen kwam ze terecht in PR, wholesale en verkoop vooraleer zij bij The Cloakroom belandde.

Als personal shopper kan ik al mijn passies combineren. Mode, styling en shoppen met ook nog eens een leuk gesprek. Mijn passie voor mode ontwikkelde ik al heel vroeg. Als klein meisje zat ik al in de modebladen van mijn moeder te neuzen, vol bewondering voor die mooie plaatjes en kleuren. En niets is leuker dan passie in je job te vinden.

The Cloakroom biedt een gratis personal shopping service voor mannen, met als doel mannen een nieuwe winkel beleving te bieden om hun garderobe te updaten. Een snelle online stijlquiz linkt de klant aan bijvoorbeeld Valerie en middels telefonisch contact krijgt zij zodoende direct een duidelijk beeld van de stijl van haar klant.

Ik ben zelf een Kameleon dus ik kan de ene dag hippystyle naar kantoor komen en de dag nadien heel klassiek zijn, hangt wat af van mijn humeur die dag. Ik vind merken als Lee en Scotch and Soda, heel leuk maar als ik moet kiezen ga ik voor de Scandinavische look. Samsøe Samsøe, Tiger of Sweden, Filippa K en Bruuns Bazaar zeker voor mannen geldt dat het hem in de details zit, een mooi afgewerkt hemd met een goede jeans is altijd een winner, er mag wel wat attitude in je outfit zitten.

Iedereen die niet houdt van winkelen belt The Cloakroom. Als je gewoon geen tijd hebt om te shoppen of als je het gewoon leuk vindt om eens van kop tot teen gestyled te worden, dan ben je bij The Cloakroom aan het juiste adres. Je zult er echt van versteld staan hoe je gewoon op basis van een gezellig gesprek met Valérie, van ca. 20 minuutjes,  spot on gekleed wordt! Volgens ons van LUUX zou je dat zelf nooit beter kunnen. En wie wil er nu niet beschikken over de decadentie van een personal shopping assistent?

Welke 3 items mogen volgens Valérie niet ontbreken in de garderobe van de man?

  • Jeans: een basic donkere blauwe denim. Niets zo mooi als een perfect passende jeans. Ik ben ook fan van een mooi jeanshemd.
  • Goede accessoires: die maken je outfit echt af, leuke sokken, goede riem, schoenen. Ik geloof er heilig in dat zowel bij mannen als vrouwen de accessoires een outfit goed maken! Een saaie outfit pimp je helemaal met een leuk paar sokken of een leuke sjaal.
  • Een mooi goed afgewerkt hemd, liefst wit of lichtblauw.

Wil jij ook gestyled worden door Valerie? klik hier.

Like & Share!