Studio 100-baas Gert Verhulst presenteert sinds dinsdagavond het programma De Garde van Gert op het kookkanaal Njam! Ook televisiekok Piet Huysentruyt krijgt vanaf dit najaar een vaste stek op het gastronomische kanaal.

In De Garde van Gert maakt Gert Verhulst elke dag samen met een chef een gerecht klaar. Eenvoud is troef, want het duo heeft slechts een half uur om iets lekkers op tafel te toveren. Het programma is van maandag tot donderdag te zien op het kookkanaal om 20.40 uur. Onder meer Dominique Persoone, Roger Vandamme en Piet Huysentruyt kruipen samen met Gert achter het fornuis.

Die laatste krijgt eveneens een nieuw programma op Njam! Piet Patron gunt de kijker vijf dagen na elkaar een blik achter de schermen van Piets restaurant Likoké in Les Vans in Frankrijk.

Nog nieuw is Do it Yourself (werktitel) waarin de focus ligt op zelfgemaakt. Zijn er dit najaar ook opnieuw bij: De DagschotelPasse-Vite en A la Carte – deel 2. Nieuwe buitenlandse programma’s zijn: On the GrillJamies Comfort FoodMy Family FeastJamie & Jimmy’s Food Fight Club en Sweet Made Easy.

Njam! viert in december zijn vijfde verjaardag en plant daarvoor een groots verjaardagsfeest in Antwerpen op 1 december. Vijf jaar geleden ging het kanaal van start met vijftien uur eigen gemaakte producties, inmiddels zijn er dat al meer dan 280. Dagelijks kijken er meer dan 230.000 mensen naar het kanaal, maandelijks zijn dat er gemiddeld twee miljoen. Samen zijn de Njam!-chefs goed voor veertien Michelinsterren. 

Bekijk hieronder hoe Gert samen met Italiaanse chef Peppe Giacomazza een heerlijke pasta vongole maakt..

 

Like & Share!