Homme Galland: De tijdloze verzorgingslijn voor de echte gentleman. Gemakkelijk in het gebruik. Sterk in zijn werking.

De Homme Galland verzorging is gemakkelijk, snel en tegelijkertijd effectief. Want waar de man van houdt, dat verzorgt hij ook. Met een verzorging van slechts 10 minuten in 4 stappen kan hij full power de dag beginnen. LUUX voelde het verschil met het SOIN HOMME GALLAND ritueel.

Multifunctioneel allround-talent: Peeling & Express masker in één.
Dit nieuwe 2-in-1 product is multifunctioneel in gebruik. Zowel als peeling om de huid glad te maken maar ook als masker (3-5 minuten), dat op het hele gezicht of plaatselijk gebruikt kan worden, om de scheerbeurt optimaal voor te bereiden.Textuur? Een crèmig peelingmasker, dat de celvernieuwing van de huid stimuleert en de huid onmiddellijk een gladder aanzien geeft.

homme gallland 916 - LUUX.be
De gezichtsbehandeling SOIN HOMME GALLAND stimuleert de mannenhuid en maakt haar heerlijk fris. De HOMME GALLAND-powerwerkstof R.T. Arctic beschermt de huid tegen stress en negatieve milieu-invloeden, voorziet haar tegelijkertijd intensief van vocht en vermindert rimpeltjes. De huid voelt aan alsof ze jaren jonger is geworden – glad, aantrekkelijk en verzorgd. Een weldadige massage zorgt er bovendien voor dat de dagelijkse stress kan afvloeien en dat ze kan ontspannen. Actieve stoffen zoals Cellactive Men met Siberische ginseng, die speciaal werden ontwikkeld voor de mannenhuid, verhogen de power en het weerstandsvermogen van de huid, verbeteren het vochtgehalte en zorgen voor een prettig gevoel.

Hoe gebruik je het
Om het als peeling te gebruiken breng je het product 1 à 3 maal per week aan op de vochtige gezichtshuid of lokaal vóór het scheren. Vervolgens met ronddraaiende bewegingen inmasseren en afspoelen met lauwwarm water. Wil je het liever gebruiken als masker? Breng het dan in een dunne laag aan op het gereinigde, droge gezicht en laat het 3-5 minuten inwerken. Dan vochtig maken met water en ca. 1 minuut zachtjes masseren. Daarna met lauwwarm water afspoelen.

Zelf proberen? Bestellen kan via de link hieronder.

ONTDEK HOMME GALLAND
Like & Share!