Voor het tweede jaar op rij mochten de digitale architecten van JNV, tijdens de ISE in Amsterdam, één van de negen felbegeerde Crestron Integration Awards in ontvangst nemen. Dit jaar vielen ze in de prijzen met hun project bij Vanderlande Industries, in de categorie Best Corporate Application.

Speciaal voor deze tiende editie van de jaarlijkse Crestron Integration Awards werd een zeskoppige jury samengesteld, bestaande uit gerenommeerde en internationaal gekende technologie en lifestyle journalisten. Zij hadden de even eervolle als zware taak om, uit maar liefst 123 inschrijvingen uit 18 landen, de winnaars in de negen verschillende categorieën te kiezen.

JNV wint Crestron Integration Award

BREEAM score “Excellent”
De jury prees in het bijzonder de duurzame en energiebesparende aspecten van het JNV project bij Vanderlande Industries. Het nieuwe, innovatieve kantoorgebouw in Veghel beslaat bijna 20.000m2 en biedt plaats aan ruim 1.000 medewerkers. Naast het behalen van de BREEAM score “Excellent” heeft JNV een oplossing gerealiseerd die de duurzaamheidsstrategie van Vanderlande Industries onderstreept en volledig tegemoet komt aan de gestelde normen voor de veelvuldig gebruikte grondslag van duurzaamheid; People, Planet, Profit en Prosperity.

“ JNV’s solution provides full control of all hardware and software across the entire building to achieve a state-of-the-art building management system.” Aldus de jury.

State-of-the-art building management systeem
In samenwerking met Crestron en DARWIN®, een unieke building management oplossing die vanuit JNV werd ontwikkeld, werd bij Vanderlande Industries een totaaloplossing gerealiseerd bestaande uit onder andere presentatieruimtes, vergaderzalen, room booking, licht –en klimaatcontrole, bediening van zonwering, toegangscontrole en de integratie van diverse AV materialen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een modern en innovatief kantoorgebouw dat, via de DARWIN® building management applicatie, volledig kan worden gemonitord en bestuurd vanaf eender welke smartphone of tablet.

Daarmee draagt, volgens de jury, deze winnende Best Corporate Application actief bij aan het verhogen van efficiëntie, duurzaamheid en gebruikerscomfort.

Over JNV

JVN is audiovisueel systeemintegrator en voegt meer controle en intelligentie toe aan woon, werk en leefomgevingen door de koppeling en integratie van gebouwgebonden systemen en audiovisuele totaaloplossingen.

Van beeld, geluid en domotica tot volledig geautomatiseerde gebouwbeheersystemen. JNV doet dit met als doel techniek in dienst te stellen van de mens, en gebruikerservaring naar een ander niveau te brengen. Of het nu gaat om een geautomatiseerde woning, een vergaderzaal of een volledig kantoorgebouw, JNV realiseert smart environments afgestemd op de voorkeuren en behoeften van de gebruiker.

LAAT U VERRASSEN DOOR DE DIGITALE ARCHITECTEN

 

Like & Share!