Dit charmante stukje vastgoed in de buurt van Saint Tropez kwamen we tegen op de lijst van Sotheby’s International Realty. Het is eigendom van de Piet Piraat van Hollywood; Johnny Depp. Vraagprijs? 26 miljoen dollar.

Zoals de afbeeldingen tonen is het “privé dorp” van Johnny Depp, vlak in de buurt van Saint Tropez, iedere gevraagde cent waard. Depp kocht het 37 hectare tellende landgoed in 2001 en besteedde nog eens een extra 10 miljoen om het volledig te restaureren en in te richten. Volgens Alexander Kraft van Sotheby’s werd zelfs het meeste renovatiewerk door de acteur zelf gedaan.

Gelegen in het dorpje Plan de la Tour, wordt het landgoed van Johnny Depp door Sotheby’s omschreven als een klein Provencaals privé dorp. Dat kan ook niet anders want werkelijk alles is er aanwezig om in het kleine ‘Depp’ land te kunnen verblijven. Naast de hoofdwoning telt het landgoed namelijk meerdere gasten huizen, een eigen kapel, bar, restaurant en garage. Ook voor het personeel is een eigen verblijf voorzien.

Het pittoreske optrekje heeft zo’n 11,000 m2 leefruimte en beschikt over 12 slaapkamers en 12 full-option badkamers. Originele documenten tonen aan dat het huis minstens 200 jaar oud moet zijn. Het werd voor het eerst geregistreerd in 1812.

Interesse? Of gewoon een kijkje nemen..

 

Like & Share!