Karl Lagerfeld heeft een Chanel-film gemaakt met daarin Kristen Stewart.

De film van Karl Lagerfeld zal vertoond worden tijdens de prestigieuze Métiers d’Arts van het merk in Rome, op 1 december. Hij nam de film binnen twee dagen op, in de studio van Frans filmregisseur Luc Besson in Parijs. De film geeft een blik achter de schermen van een nog te maken biopic over Chanel-oprichtster Gabrielle Chanel. Stewart speelt een actrice die de rol van de oprichtster op zich zal gaan nemen.

Kristen Stewart, bekend van verschillende Hollywood films waaronder de Twilight Saga trilogie, verscheen al regelmatig in Chanel campagnes en is ook voor Karl Lagerfeld een bekend gezicht. Hij verklapte alvast dat Kristen haar rol heel goed vertolkte.

“Ze speelde het heel, heel erg gemeen. Je ziet haar alleen maar in testopnames en ze is constant aan het klagen. Ze is gemeen tegen de regisseur en de producent.”

Volgens Karl maakte iedereen al films over Chanel, dus waarom zou hij er dan niet één maken? Wij kijken er in ieder geval naar uit om Kristen in de film van Karl te zien schitteren!

www.chanel.com

Like & Share!