De Loewe AirSpeaker valt bij de internationale vakpers in de smaak. De resultaten zijn indrukwekkend. Een zuivere en dynamische geluidsweergave, een stevige krachtige bas met bovendien een bewonderenswaardige diepgang voor zo’n klein apparaat. Ook scoort hij met zijn hoogwaardige afwerking, mooi en eenvoudig design. Er zit muziek in de lucht. De Loewe AirSpeaker is speciaal ontwikkeld voor de AirPlay-technologie van Apple. Dankzij zijn hoogwaardige, innovatieve eigenschappen speelt deze krachtige luidspreker elk muziekstuk moeiteloos af.

Via een WLAN- of LAN-netwerk herkent ieder apparaat met Apple AirPlay-functie – dus bijvoorbeeld je iPhone, iPod of iPad, maar ook een computer met iTunes-software – alle Loewe AirSpeakers in de buurt. Eén keer aanklikken is voldoende: je selecteert in het Apple-menu gewoon via welke Loewe AirSpeaker je muziek, radio, luisterboeken of filmgeluid wilt horen – in de woonkamer, in de keuken, in de slaapkamer … of overal tegelijk. En meteen bewijst de kleine box waartoe hij in staat is.

Zo hebben je iPhone en iPod nog nooit geklonken! Twee subwoofers, twee speakers voor hoge/middelhoge tonen, in totaal 80 watt, alles geïntegreerd: Deze geluidskwaliteit kan op dit moment geen andere vergelijkbare luidspreker bieden. De Loewe AirSpeaker verandert iedere klank die je anders meestal alleen via een hoofdtelefoon kunt horen, in een ruimtevullende belevenis – bijvoorbeeld in de soundtrack van uw volgende feestje. En het genot van de Loewe AirSpeaker groeit met steeds meer iPhone- en iPad-apps die zijn afgestemd op AirPlay.

Voorzie iedere kamer van een persoonlijke noot. De Loewe AirSpeaker kan desgewenst worden uitgevoerd met inlegwerk van verschillend materiaal en in talloze kleuren. De aluminium behuizing en de hoogwaardige afwerking van het geheel zijn uiteraard allemaal gelijk bij iedere Loewe AirSpeaker – helemaal perfect.

Like & Share!