Ralph Lauren lanceert binnenkort een heel nieuw luux concept in Milaan. Vanaf september kun je daar namelijk volledig worden ondergedompeld in de Ralph Lauren Experience.

Mode en gastronomie zijn een grote passie van de bekende ontwerper. Daarom opent hij in september een exclusief restaurant voor celebs en vip klanten. Hierbij biedt Ralph Lauren zijn belangrijkste klanten tijdens het winkelen gerechten en drankjes in een monumentaal pand in Milaan. Beroemdheden, en vaste klanten van het merk, zoals Pharrell en Kanye West kunnen voortaan dan ook volledig op hun wenken worden bediend met een one-on-one VIP behandeling.

Het monumentale pand is gelegen op de Via San Barnaba en zal naast de VIP experience onderdak bieden aan de Purple Label designs, en de custom tailormade collecties voor mannen en vrouwen. Om het nieuwe pareltje op de Via San Barnaba te realiseren werd wel besloten de multibrand conceptstore op de Via Montenapoleone in juni te sluiten. Een heel nieuw concept dus, op een nieuwe sprekende plaats.

“Ik wilde een elegante custom beleving creëren voor mijn belangrijkste klanten. Één die echt de ultieme beleving van luxe weerspiegelt.”

Ralph Lauren voegde daar nog aan toe dat het concept als zodanig tot uiting wordt gebracht in Milaan, omdat de stad consumenten trekt die kunst en vakmanschap begrijpen. Een ideale plaats dus om zijn twee grote passies te combineren in een uniek concept. Ralph Lauren heeft naast Milaan ook nog restaurants in Parijs en Chicago. In januari opende hij The Polo Bar in New York.

Uiteraard wordt ook dit etablissement volledig uitgerust met de interieur en tafel artikelen van Ralph zelf.

www.ralphlaurenhome.com

Like & Share!