Een waarlijk unieke en op maat gemaakte reiservaring op basis van complete discretie en onbeperkte gastvrijheid? Een luxe appartement in de lucht? Luux stelt voor: The Residence by Etihad Airways. The Residence is ontworpen voor maximaal twee samen reizende gasten, en werd ontworpen door vooraanstaande interieurontwerpers en hospitality-experts die de verwachtingen en veeleisendheid van de privé-reiziger begrijpen. De kalmte van The Residence wordt gecombineerd met een exclusieve stijl en is op de meest luxueuze wijze ingericht.

VIP Travel Concierge Service
Vanaf het moment van reserveren tot aan het eind van hun verblijf bij Etihad worden de gasten in The Residence verzorgd door de VIP Travel Concierge Service. Van een eigen chauffeur tot een privé-incheckbalie en -lounge, zorgt Eithad Airwayser in alle discretie voor dat ieder moment van de reis vlekkeloos verloopt.

De Etihad Butler
Aan boord zorgt de Etihad Butler ervoor dat er aan al uw wensen voldaan wordt, en hij plant volgens uw persoonlijke voorkeuren de routes voor zowel voor als na de vlucht.

Meevliegende chef-kok
De meevliegende chef-kok bereidt gerechten, die je kunt kiezen van het gastronomische menu, maar hij kan ook je favoriete gerecht klaarmaken.

Bekijk het aanbod luxe appartement in de lucht.

Like & Share!