Van alle Franse skigebieden is Chamonix ongetwijfeld één van de hoogste en mooiste. Hoogste logischerwijs omdat het hoogtepunt van Chamonix gelegen is op 3.842 meter. Mooiste omdat je de hele dag kan genieten van een prachtig uitzicht op de boven alles uittorende Mont Blanc en omsloten bent door de besneeuwde kammen. Vanuit Chamonix, dat maar liefst 168 km aan pistes telt, kan je de Mont Blanc rechtstreeks bedwingen.

Door de ligging op grote hoogte kan er in Chamonix van december tot mei geskied worden. Dus ook nog tijdens de komende periode en zelfs nog in de paasvakantie. Skiën bij een helder blauwe hemel die de zon weerkaatst op de sneeuw waardoor skiën zonder zonnebril haast onmogelijk wordt. Hemels!

Belvilla luxueuze skivakantie Mont Blanc- LUUX.be

Pluspunt aan Chamonix? Er wordt een brede waaier aan nevenactiviteiten aangeboden, er zijn tal van cafés en restaurants wat resulteert in een sympathieke, gemoedelijke sfeer. Een goede skivakantie houdt ten slotte meer in dan veel kilometers skiën. Zoals na het skiën tot rust kunnen komen in een mooie en gezellige omgeving met veel hout en een haardvuur.

Belvilla luxueuze skivakantie Mont Blanc- LUUX.be

Belvilla beschikt over pareltjes waar comfort en authenticiteit verenigd worden. Kijk eens binnen in drie luxeverblijven die naast de wellnessfaciliteiten nog één bijzonder kenmerk gemeenschappelijk hebben: het uitzicht op de reusachtige Mont Blanc dat nooit gaat vervelen. Aan rust, natuur en luxe geen gebrek!

Zin gekregen in een luxueuze skivakantie?

Belvilla website

 

Like & Share!