Ontdek MR BLUE SKY’s floating lounger op de New Lifestyle Fair

Een ligzetel in strak design met een frisse, trendy look. Relaxen op het water op een al even mooi exemplaar bij zwoele temperaturen. Waarom niet de twee combineren, dacht Mr Blue Sky. En dit unieke concept kreeg de naam ‘Jackie’, een drijvende lounger.

Anne (50) was enkele jaren geleden op zeilvakantie in de Caraïben en stelde daar vast dat elke boot, groot of klein, zeil- of motorjacht, een lelijke matras voortsleepte, ofwel een soort blinkende yogamat ofwel een opblaasbare luchtmatras in schreeuwerige kleuren. Onbegrijpelijk, dacht zij. Terug thuis, liet dit haar niet meer los en kwam zij tot dezelfde conclusie. Men (ver)bouwt prachtige huizen waar steeds meer de nadruk ligt op ‘buiten leven’ … overdekte en verwarmde terrassen om tot in de late uren te dineren , (winter)tuinen met prachtig tuinmeubilair, zwembaden met de mooiste loungers, … . Fantastisch allemaal, tot je besluit op je zwembad te gaan drijven en je gedoemd bent naar een speelgoedwinkel te stappen en daar enkel een lelijke luchtmatras vindt die je nog zelf moet opblazen ook.

Net gescheiden en daarom verplicht zichzelf heruit te vinden, kwam zij na enkele jaren toevallig opnieuw in contact met Gaëtan (38), pas getrouwd, terug van wereldreis en eigenaar van een bedrijf in meubelstoffen. Ook hij was aan een nieuwe uitdaging toe. Dit was het begin van Mr Blue Sky. Na vallen en opstaan en na het doorlopen van meerdere designs en productieprocessen lanceerde Mr Blue Sky in september 2015 zijn eerste drijvende luxe lounger en doopte haar ‘Jackie’ !

Zij combineert twee functies, enerzijds drijft zij op het water, anderzijds doet zij dienst als lounger op het terras naast het zwembad of op het dek van de boot.

Het esthetische en het praktische aspect worden hier ook doelbewust gecombineerd. Men heeft keuze uit maar liefst 60 verschillende kleuren van outdoor stoffering. De stoffen zijn bestand tegen UV-straling, zijn waterafstotend en vuilwerend, behandeld tegen schimmelvorming, ademend en onderhoudsvriendelijk. De hoes, die ook apart te verkrijgen is, kan in een handomdraai via de rits van de lounger afgehaald worden en gewassen op 40°C.

Jackie is de eerste en unieke lijn van Mr Blue Sky en zowel het ontwerp als de productie zijn Belgisch. De floating lounger laat zich geheel customizen met uw favoriete Sunbrella® stoffering en zelfs met een gepersonaliseerde inscriptie op het handvat aan de achterzijde. Jackie is beschikbaar in 60 kleuren.

Deze unieke floating lounger is te zien op de stand van Mr Blue Sky tijdens de New Lifestyle Fair.

Meer Mr Blue Sky
Like & Share!