New Lifestyle Fair, alles voor de levensgenieter

De New Lifestyle Fair. Een nieuw event in Hoogstraten waar alles in het teken staat van luxe en lifestyle, waar alles in het teken staat van de levensgenieter. Want wat is er beter dan u zorgeloos onder te dompelen in een sfeer van gezelligheid, luxe en een beetje verwennerij.

Luxueus wonen, unieke kunst,  de nieuwste modetrends,  schitterende juwelen, wellness, luxe-auto’s, culinaire hoogstandjes: het doet iedereen wat watertanden. Als gast van Newlifestylefair staat u er bij vanop de eerste rij. Ook verschillende BV’s zullen tijdens het weekend hun opwachting maken. Organisator Gert Snoeys (Gevi Events) laat u graag kennis maken met allerlei nieuwe trends op het gebied van absolute luxe en lifestyle.

We willen de bezoeker onderdompelen in de wereld van luxe. De waan van alledag even opzij laten zetten en hen de wereld van luxe laten leren kennen. Enkele uren genieten van het beste wat er te bieden is: daar doen we het toch voor?

Het event start op 18 februari met een VIP-opening en afterparty. Een dag later is de fair open voor het grote publiek. Op zaterdag 20 februari pakt de fair uit met een speciale lifestyle avond, een avond die in het teken zal staan van top gastronomie, luxe beleving en entertainment. In het bijzonder staat de avond ook nog eens in het teken van de ondersteuning aan de VZW “TO WALK AGAIN”.

Wij hebben een sterke link met “To Walk Again”, aldus Gert Snoeys. We hebben dan ook besloten om een deel van de opbrengsten te doneren aan deze mooie stichting.

De New Lifestyle Fair vindt plaats van 18 t/m 21 februari 2016 in de Veilinghallen in Hoogstraten. Een plekje op de VIP bemachtigen? Inschrijven kan hier.

Programma.
Donderdag 18 februari
VIP-opening (enkel op uitnodiging) van 19.00-22.00 uur, After Party van 22.00-01.00 uur.

Vrijdag 19 februari
Fair van 17.00-24.00 uur.

Zaterdag 20 februari
Fair van 16.00-19.00 uur, Special Lifestyle Evening van 20.00-01.00 uur.

Zondag 21 februari
Fair van 13.00-18.00 uur.

Locatie
Veilinghallen Hoogstraten
Loenhoutseweg 59
2320 Hoogstraten

NewLifestyleFair.be

 

Like & Share!