Dit jaar organiseert GEVI Events voor de derde keer de luxebeurs New Lifestyle Fair. Na twee succesvolle edities in de Veilinghal van Hoogstraten, verhuist het evenement nu naar de kapel van Merksplas Kolonie. Miss België Angeline Flor Pua zal de VIP-opening vezorgen.

De New Lifestyle Fair vindt plaats op 16, 17 en 18 maart. Onder andere Miss België Angeline Flor Pua zal dan aanwezig zijn om het evenement gracieus te openen.

“Het aanbod tijdens de derde editie van de luxe beurs zal zeker hetzelfde zijn als voorheen, maar de standen worden wel iets kleiner”, vertelt Gert Snoeys. “Toch zal het evenement er veel beter tot zijn recht komen want de kapel straalt net iets meer warmte, gezelligheid en luxe uit”, aldus Gert.

Derde editie New Lifestyle Fair in Kapel Merksplas Kolonie - LUUX.be

In totaal zullen er een dertigtal standhouders staan die onder andere juwelen, auto’s, reizen, meubels en zwembaden te koop aanbieden. Voor de VIP-avond kan je kaarten reserveren aan 50 euro per stuk.  Op zaterdag en zondag is de beurs open voor het grote publiek.

Meer informatie vind je via de link hieronder.

New Lifestyle Fair
Over New Lifestyle Fair

De New Lifestyle Fair is een event in Merksplas waar alles in het teken staat van luxe en lifestyle, waar alles in het teken staat van u als levensgenieter. Want geeft u nu zelf toe. Wat is er beter dan u zorgeloos onder te dompelen in een sfeer van gezelligheid, luxe en een beetje verwennerij.

 

Like & Share!