bg_luux_for_quality_men_home_FB

LUUX.be is hèt online magazine van Vlaanderen met quality lifestyle for quality men. LUUX richt zich op mannen met stijl en…. op vrouwen die van stijlvolle mannen houden.

Noem het “joie de vivre”, “the fine art of living”, noem het LUUX. Alles over de mooie dingen in het leven wordt op stijlvolle en visuele wijze tot bij de LUUX lezer gebracht. Dagelijks brengt de redactie van het online magazine relevante content met een gouden randje en laat de lezer zich identificeren met een exclusieve lifestyle en exclusieve producten. De artikels kaderen stuk voor stuk in een luxe sfeer van internationale, nationale en lokale onderwerpen. Alles over uitzonderlijke reisbestemmingen, exclusieve auto’s, horloges, mode en accessoires, kunst, gastronomie en nog zoveel meer.

Stijg boven jezelf, onderscheid je. Ga voor het ultieme en sluit geen compromissen: LUUX.be

Adverteren bij LUUX
LUUX richt zich op mannen met stijl die op zoek zijn naar mooie verhalen die hun zin voor beleving triggert. Wij bieden deze beleving en doen dat op een uitgesproken visuele manier. Met dit format kunnen we zo een uniek en succesvol online communicatie platform bieden met een nog altijd sterk groeiend bereik. Onze partners gebruiken dit platform dan ook niet voor niets om op stijlvolle en effectieve wijze hun doel- publiek te bereiken, waarbij wij het absolute verlengstuk vormen van hun online marketing en communicatie strategie. Dit alles aangepast aan de digitale noden van vandaag; volledig responsive voor tablet en smartphone, totaal geoptimaliseerd voor SEO.

LUUX biedt met het online magazine een unieke en visuele content service bestaande uit onder andere gesponsorde artikels, advertorials, featured branding en bannering. Individueel en specifiek in te vullen per gelegenheid, of samengevoegd in unieke en voordelige partner pakketten.

Social Media
Alle communicatie die in het magazine verschijnt wordt uiteraard ook doorgeplaatst op de LUUX social media kanalen. Hiervoor reserveren wij zelfs een deel van uw budget om in te zetten voor specifieke en doelgroepgerichte promoties. Zo bent u er zeker van dat uw content ook via Facebook, Linkedin, Google+ en Youtube het juiste publiek en effect bereikt.

LUUX Newsletter
Maandelijks verschijnt de LUUX nieuwsbrief, met daarin al het nieuws van de voorbije maand, welke rechtstreeks in de mailbox van onze trouwste lezers komt. Met inmiddels bijna 5.000 vaste ontvangers biedt deze communicatievorm dan ook een uitgelezen mogelijkheid om specials, advertorials en trends direct bij uw doelpubliek te brengen.

Events
Als online luxury lifestyle magazine is LUUX  tevens exclusief (media) partner van verschillende luxury en/of lifestyle events. Zo helpen we mee om de beleving die we online creëren offline te effectueren en gebruiken we onze sterk groeiende community om ook op deze momenten effectief bij te dragen aan het bereiken en informeren van het juiste doelpubliek.

Wordt ook LUUX partner

Neem contact met ons op, ontvang onze mediakit en ontdek hoe wij ook uw merk, product of bedrijf online naar het juiste doelpubliek kunnen brengen. Wij vertellen uw verhaal, maar enkel aan hen die het moeten horen.

Bestel Onze Mediakit