LUUX en uitmuntendheidheid, twee woorden die PIPER-HEIDSIECK  al sinds 1785 perfect omschrijven. Het champagnemerk laat je dat vanaf nu ook zelf ervaren. In november en december strijkt de PIPER-HEIDSIECK champagnetruck neer in de voornaamste winkelstraten van ons land. In de pop-up champagnebar zal je kunnen genieten van een glaasje heerlijke champagne en al even smakelijke gastronomische food pairing creaties van chef Arno Verbeke, zoals een gouden sushi. En dat in combinatie met een toevallige ontmoeting misschien?

Het zijn dergelijke feestelijke en geslaagde momenten waar PIPER-HEIDSIECK – een merk dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en pioniersgeest – maar al te graag deel van uit maakt. En om je alvast in de eindejaarsstemming te brengen, serveert PIPER-HEIDSIECK je graag een glaasje champagne in een aantal gezellige winkelstraten. Een eenvoudig gebaar met een luxueuze touch. En dat in combinatie met drie kleine gerechtjes, speciaal voor de gelegenheid gecreëerd door Arno Verbeke.

De Brusselse chef staat al langer bekend voor zijn originele, lichte en smakelijke creaties en bereidt ze steeds met veel durf en aandacht. Iets dat met een glaasje gerenommeerde champagne ongetwijfeld alleen nog maar beter tot zijn recht zal komen.

Piper-Heidsieck champagnetruck komt naar je toe deze winter - LUUX.be

Bij de geraffineerde smaak en de diepe, heldere kleur van drie PIPER-HEIDSIECK champagnes bedacht de chef drie bijpassende hapjes die de subtiele smaak van de bubbels tot zijn recht laat komen:
• PIPER-HEIDSIECK Cuvée Brut wordt gecombineerd met golden sushi als voorgerecht.
• PIPER-HEIDSIECK Rosé Sauvage krijgt het gezelschap van een eigenzinnige versie van de canard à l’orange als hoofdgerecht.
• PIPER-HEIDSIECK Cuvée Sublime, een Demi-Sec, wordt heel verrassend geserveerd bij een golden popcorn als dessert.

Kiezen hoeft niet. Verwen jezelf, proef van alle combinaties en ga volop voor de ervaring. De kleuren harmoniëren met de smaken, het goud van de champagne doet het uitstekend bij de delicate gerechten.

OVER PIPER-HEIDSIECK CHAMPAGNETRUCK

Al meer dan drie eeuwen staat het Huis PIPER-HEIDSIECK voor gezelligheid en feesten, voor generositeit en gastronomisch genot in het gezelschap van familie en vrienden. Dit jaar kunnen gelijkgestemden elkaar in de feestperiode ontmoeten in de warme sfeer van een luxueuze champagnetruck om er te genieten van de rijke combinatie van champagne en gastronomie, geserveerd door het culinaire talent Arno Verbeke en de Cuvées PIPER-HEIDSIECK Brut, Rosé Sauvage en Sublime. Je kunt er  voor € 8 genieten van een glas champagne naar keuze met een aangepast gerechtje.

De PIPER-HEIDSIECK champagnetruck doet vanaf half november tot eind december enkele gezellige winkelstraten aan. Benieuwd wanneer de champagnetruck bij jou in de buurt is? Check het hier!

PARCOURS CHAMPAGNETRUCK
Like & Share!