Samsung Galaxy S6 Edge luux smartphone?

Je hebt smartphones en luux smartphones. Het gevecht aan de gadget-hemel tussen Samsung en Apple is niet nieuw. Is er echt maar één winnaar dan: de consument? Jij, u en ik!? Welke kies jij als je nu een nieuw toestel zou kopen: de Apple iPhone 6 Plus of de Samsung Galaxy S6 Edge? Als je beide toestellen uitrust met voldoende geheugencapaciteit moet je al snel aan een slordige 1.000 euro denken voor een slimme telefoon. Luux neemt alvast de Samsung Galaxy S6 Edge onder de loep…

Vormgeving die opvalt
De Samsung Galaxy S6 Edge, een briljante samensmelting van glas en metaal, is geïnspireerd door het werk van ambachtelijke glasblazers en metaalsmeden. Maak indruk met het adembenemende design, het eerste dual-edge display ter wereld, fraaie curves en het stralende glazen scherm dat zorgt voor een breed spectrum van oogverblindende kleuren.

Een boel interacties aan je vingertoppen
De Samsung Galaxy S6 Edge geeft kleur aan jouw communicatie. Koppel een kleurcode aan je vijf belangrijkste contacten en bel, sms of e-mail hem of haar door simpelweg op de kleur van het edge scherm te drukken. Dankzij deze innovatieve kleurcodering kun je ook gemakkelijk zien wie jou probeert te bereiken: zelfs wanneer je toestel ondersteboven ligt!

Heldere foto’s door verbeterd diafragma
De Samsung Galaxy S6 edge heeft een maximaal diafragma van F 1.9 voor zowel de front camera als die op de achterzijde. Hiermee maak je altijd heldere foto’s, waar je ook bent. Druk tweemaal op de home button en je kunt gelijk foto’s nemen: zo mis je nooit meer een belangrijk moment!

Supersnel laden met of zonder kabel
De Samsung Galaxy S6 edge laadt supersnel op – tot wel 1,5 keer zo snel als voorgaande modellen. Ervaar ook het gemak van draadloos opladen: leg je Galaxy S6 edge simpelweg op een compatibele oplaadpad om zonder kabel op te laden.

Oogverblindend display
De Samsung Galaxy S6 edge is uitgerust met een 5,1” Quad HD (2 560 x 1 440) Super AMOLED scherm. Dit zorgt voor een unieke, haarscherpe kijkervaring en een niet te overtreffen helderheid voor zowel binnen als buiten. Ook kun je door de verbeterde lichtsterkte en pixeldichtheid prachtige foto’s nemen, waar je ook bent.

Virtuele codering met je vinger
De Samsung Galaxy S6 edge biedt je een gerust gevoel door middel van virtuele codering van je gegevens. De Galaxy S6 edge heeft maar liefst drie krachtige beveiligingsoplossigen: Samsung KNOX, een vingerafdrukscanner en een virtuele creditcarddienst.

Smart Manager
De nieuwe Smart Manager applicatie geeft je in één oogopslag nuttige informatie over de status van de batterij, opslag, RAM, beveiliging en veel meer. De Quick Check functie stelt je in staat om onnodige data te verwijderen en de prestatie van je toestel met een klik te verbeteren.

Like & Share!