Samsung Electronics Co., Ltd kondigde deze week de Samsung Galaxy View aan, het grootste mobiele Androidtoestel ooit op de markt.

De Galaxy View bezorgt de consument een ongeziene mobiele entertainmentervaring door video’s en andere media-inhoud te streamen op een draagbare display met een touchscreen van maar liefst 18,4”. Speerpunten van het nieuwe toestel zijn de gebruikersinterface – volledig geoptimaliseerd voor beeldmateriaal – en de lange batterijduur.

“Bij Samsung willen we met innovatieve en verrassende producten nieuwe mogelijkheden bieden. Hierbij staan de wensen van de gebruikers altijd centraal. Uit onderzoeken blijkt dat steeds meer Belgen videobeelden online bekijken via mobiele apparaten”, zegt Dieter Reyntjens Marketing Manager Mobile van Samsung België. “Met de nieuwe Galaxy View spelen we in op die wens door gebruikers te voorzien van de ultieme mobiele kijkervaring.”

In het ontwerp van de Galaxy View staat het afspelen van videomateriaal centraal. Het Full HD-scherm van 18,4” zorgt voor een indrukwekkend beeld. Verder geeft het overzichtelijke startscherm voor video de verschillende mediadiensten, waaronder de applicaties van de Belgische TV-zenders VRT, VTM, RTL en RTBF,  op één plaats weer. Dit alles maakt het gebruikers buitengewoon gemakkelijk om te genieten van hun favoriete films en series, waar ze ook zijn.

De Galaxy View is vanaf eind november in België beschikbaar voor een adviesprijs van € 649.

www.samsung.be

Like & Share!