Bewaar je hele digitale bestaan in één superportfolio

Er is iets nieuws waarmee je al je gegevens altijd bij je kunt hebben. Wel eens gehoord van T1? Een handige draagbare SSD met V-NAND technologie. Samsung heeft een krachtige SSD voorzien van de beste beveiliging en in een mooie behuizing ter grootte van een visitekaartje gezet. De Samsung T1 is het volmaakte en betrouwbare portfolio voor je hele digitale leven.

Nooit meer wachten op je gegevens
Waarom wachten als het ook anders kan? De Samsung T1, een SSD op zakformaat met TurboWrite technologie, leest en schrijft al je gegevens met supersnelheden tot 450 MB/s. Je hoeft echt niet meer te wachten. Volgens tests met een vergelijkbare externe harde schijf zet de T1 3 keer sneller je data over. Dit betekent dat je steeds opnieuw seconden sneller bent wanneer je films, foto’s of apps leest, schrijft of verplaatst.

Geniet van het leven zonder zorgen om je gegevens
Voor veel mensen veiliging met 256-bits AES encryptie-algoritme. De beveiliging is gemakkelijk in gebruik en je hebt maar één wachtwoord nodig. Bovendien is de robuuste Samsung T1, die geen enkel bewegend onderdeel bevat, zo ontworpen dat het schokbestendiger is en bestendiger tegen trillingen als opslagapparaten met bewegende onderdelen. In combinatie met de extreme temperatuurbestendigheid zorgt dit ervoor dat je hem veilig kunt meenemen, waar je ook naartoe gaat.

Revolutionair draagbaar, snel en betrouwbaar
De V-NAND-technologie van de Samsung T1 vormt een echte doorbraak, met prestaties en betrouwbaarheid van een niveau dat bij een conventioneel vlak NAND-geheugen eenvoudigweg onmogelijk is. Dankzij V-NAND-technologie kenmerkt de Samsung T1 zich als draagbare gegevensopslag met prestaties en betrouwbaarheid die ronduit revolutionair te noemen zijn.

Neem je gegevens mee waar je ook naartoe gaat
Je wilt natuurlijk op ieder moment bij je gegevens kunnen. Voortaan heb je alles altijd bij je dankzij het compacte, draagbare design van de Samsung T1. Met 9,6 x 71 x 53 mm gaat hij met gemak in je zak, portemonnee of tas. Gegevensopslag was nog nooit zo draagbaar.

www.samsung.be

Like & Share!