Ontketen de gentleman in jezelf want deze winter keert SCAPA terug naar de Britse aristocratie via een najaarslijn vol tijdloze elegantie en robuuste klasse.

Je kon er niet naast kijken tijdens het prestigieuze mannenmodegebeuren Pitti Uomo. Het pak uit tweedstof wordt ongetwijfeld één van de trends van het komende najaar en dat voelden ze bij SCAPA aankomen.

Het Belgische label, voor wie materiaalkeuze primair is, heeft namelijk een fraaie winterlijn opgetrokken uit kwalitatieve tweeds binnen drie verschillende kleurgroepen: bruin met hoogblauw, mosgroen met marineblauw en marsala met oker.

Met deze uitgebreide collectie biedt SCAPA heren de mogelijkheid om de tweedlook naar eigen believen in hun garderobe te introduceren. De jasjes vallen echter ook perfect te combineren met de rest van de SCAPA winterlijn, waarin een aantal fijne pantalons uit Italiaanse cool woolmoleskinen corduroy opgenomen werden, beschikbaar in het kleurenpalet van het seizoen.

Als er komende winter één lichaamsdeel in de kijker zal staan dan is het wel de nek. SCAPA zet hier stevig op in via enkele hoogwaardige sjaals met print, exclusief voor het label vervaardigd in Como en eveneens afgestemd op de kleurgroepen van de FW15-lijn.

Ook de dassen kregen een update: SCAPA biedt voortaan ook wollen dassen aan de klant aan, een stijlvol en meer seizoensgebonden alternatief dat het tweedverhaal vervolledigt. Deze dassen zullen overigens volledig tot hun recht komen rond de vernieuwde verhoogde kraaglijn van de SCAPA-shirts, die zowel gesloten met een das als met een paar knoopjes open nooit uit de plooi valt.

Bekijk de collectie hier: www.scapaworld.com

Like & Share!