‘T.N.R. 250’ is de geheime club van stinkend rijke (ex-) Facebook medewerkers waarin de miljonairs bespreken wat ze met hun weelde willen doen.

‘T.N.R. 250’ staat voor ‘The Nouveau Riche 250’ en bestaat uit de 250 eerste Facebook medewerkers. Onder andere luxe boten, luxe vliegtuigen, Banksy-kunstwerken en zelfs complete tropische eilanden staan op hun verlanglijstjes, zo schrijft Nick Bilton voor Vanity Fair.

Omdat de meeste van hen, dankzij de beursgang van Facebook, inmiddels multi miljonairs zijn geworden en sommigen zelfs miljardairs, kunnen ze zich toch net wat meer permitteren dan de gewone sterveling. In hun geheime miljonairs clubje bespreken ze daarom wat ze met hun geld willen doen en welke speeltjes ze willen aanschaffen.

De leden willen koste wat kost het clubje geheimhouden om de illusie van Sillicon Valley niet te doorprikken. Velen denken immers dat ze in Sillicon Valley hard werken en dat de tech wonderboys en -girls helemaal niet met geld bezig zijn. Het is volgens hen namelijk not done om je met rijkdom bezig te houden. Denk maar aan Steve Jobs, die niet buitenkwam zonder zijn rolkraag en Facebook oprichter Mark Zuckerberg, die ook niet te koop loopt met zijn rijkdom.
Business Insider
Like & Share!