Silversea heeft een keuze van prachtig bewerkte Silver Cloud interieurs tentoongesteld als voorbereiding op de geplande verbouwing tot ijs-klasse expeditieschip tussen augustus en oktober dit jaar. Het schip, dat aanvankelijk de Silversea vloot in 1994 opstartte, zal zich onderscheiden door de ultra-luxe kenmerken van een klassiek Silversea schip gecombineerd met de eisen van sterkte en de manoeuvreerbaarheid voor expeditie cruising.

Silveursea silver cloud

De nieuwe uitvoering benadrukt het luxueuze ontwerp van Silver Clouds openbare ruimten met inbegrip van La Terrazza, the Restaurant, Observation Lounge, Panorama Lounge, en Venetian Lounge. De uitgebreide herinrichting omvat ook de realisatie van de Observation Lounge, de nieuwe teakbevloering, de bekleding en verlichting in La Terrazza, nieuw vloerkleed en stoffering in The Restaurant. Tevens wordt een nieuwe fitnessruimte voorzien.

Silversea silver cloud

Naast de binnenhuisvernieuwingen, verzekert de vele miljoenen dollar ombouw ook de versteviging van de scheepsromp om de vaarbaarheid in de poolwateren tijdens expedities te vergroten. De overgang van Silver Cloud naar ijsklasse schip biedt onze expeditiegasten de luxe, de stijl en het comfort eigen aan onze klassieke Silversea schepen. Een capaciteit van 260 gasten buiten de poolgebieden en een beperktere van 200 binnen deze gebieden houdt in dat wij onze gasten steeds de allerbeste gepersonaliseerde en attentvolle bediening aan boord kunnen verzekeren. Dit geringer aantal maakt ook een gezamenlijke ontscheping bij exploratie van de omgeving mogelijk.

In de geschiedenis van Silversea neemt Silver Cloud, als eerste schip uit de vloot, een speciale plaats in en het gaf hen dan ook veel voldoening om meerdere details van haar opknappingsbeurt vrij te geven. “Wij verheugen ons op het verwelkomen van onze gasten aan boord van dit prachtige schip en op hun kennismaking met zijn zowel luxueuze interieurs als zijn buitengewone reisroutes later op het jaar,“ vermeldde Barbara Muckermann, hoofd van de, de marketing bij Silversea Cruises.

Toen Silver Cloud in 1994 door Antonio Lefebvre werd gelanceerd, leidde dit tot het instellen van nieuwe maatstaven voor luxueuze cruisetochten. Antonio’s zoon, Manfredi Lefebvre, voorzitter van Silversea sinds 2001, heeft de vloot van vier tot acht schepen- met een negende momenteel in aanbouw- uitgebreid. Na de lancering van Silver Explorer in 2008.kwamen ontdekkingsreizen meer en meer in trek

Silver Cloud beschikt over een team van 19 toegewijde deskundigen die te allen tijde klaar staan om onze gasten hun reiservaringen, of het nu bezienswaardigheden, geluiden, geschiedenis of verhalen betreffen, aan te vullen, waardoor het voor hen een onvergetelijke reis wordt. Hun dagelijkse voorstellingen en lezingen in het ultramoderne theater worden rechtstreeks uitgezonden naar alle suites.

Over Silver Sea Cruises

Voorzitter Manfredi Lefebvre d’Ovidio wordt tercht als vernieuwer in de sector van de ultra-luxe cruises beschouwd. Silversea Cruises bieden alle voorzieningen en gemakken van grote schepen aan boord van intiemere gezellige schepen die hoofdzakelijk uitgerust zijn met suites. Silver Shadow , Silver Whisper Silver Wind, Silver Spirit en Silver Muse – zijn zo ontworpen dat ze een atmosfeer van gemoedelijkheid en ongedwongen elegantie uitstralen. Met de komst van de expeditieschepen Silver Explorer, Silver Galapagos, Silver Discoverer, en weldra Silver Cloud in 2018, bestrijken de Silversea cruises de zeven werelddelen tot zowel in de Middellandse Zee- en Caribische gebieden als in de Poolstreken toe, zonder daarbij nog de duizend andere fascinerende bestemmingen te vergeten!

Silver Sea Cruises Website
Like & Share!