We kennen het allemaal. De tv en luidsprekers die een doorn in het oog zijn en een storend element vormen in ons interieur. Het Soundframe brengt daar verandering in!

Het Soundframe, ontwikkeld door Mutrox en Bowers & Wilkins, is simpel gezegd een stijlvol en akoestisch perfect afgeregeld frame waarin de Cinema 7 inbouwluidsprekers van Bowers & Wilkins verwerkt zitten. Het idee komt voort uit de gedachte dat we eigenlijk geen grote luidsprekers willen zien in de huiskamer – en voor een steeds strakker interieur kiezen – maar dat we wel van een hoogwaardige audioweergave willen kunnen genieten. Het ruimtebesparende Soundframe moet dan ook het beste van twee werelden bieden; stijlvol en strak design zonder zichtbare speakers, plus die hoogwaardige audiokwaliteit.

soundframe_jnv_digitale_architecten_2
Er komen verschillende standaardvarianten op de markt, gericht op tv formaten als 55-inch, 65-inch of 75-inch. Daarnaast kun je kiezen uit een soundframe met twee stereospeakers aan de zijden, een versie met een centerspeaker hier aan toegevoegd en een versie met twee stereospeakers, een centerspeaker en een subwoofer. Natuurlijk kun je hier vervolgens, door luidsprekers aan de ruimte toe te voegen, een surround-systeem van te maken.

soundframe_jnv_digitale_architecten_3
Het mooie van het Soundframe is dat het compleet naar wens, custom made, te produceren is. Zo kan het bijvoorbeeld van deuren voorzien worden zodat het een kast is, of je kunt het qua design integreren met de haard die ernaast staat. Je kunt zelfs voor een spiegel tv kiezen en het frame deels laten voorzien van spiegels. De mogelijkheden zijn eindeloos en alles wordt op maat gemaakt zodat het naadloos kan worden geïntegreerd binnen je favoriete interieur.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Soundframe? Neem contact op met de digitale architecten van JNV!

OVER JNV

JVN is audiovisueel systeemintegrator en voegt meer controle en intelligentie toe aan woon, werk en leefomgevingen door de koppeling en integratie van gebouwgebonden systemen en audiovisuele totaaloplossingen.

Van beeld, geluid en domotica tot volledig geautomatiseerde gebouwbeheersystemen. JNV doet dit met als doel techniek in dienst te stellen van de mens, en gebruikerservaring naar een ander niveau te brengen. Of het nu gaat om een geautomatiseerde woning, een vergaderzaal of een volledig kantoorgebouw, JNV realiseert smart environments afgestemd op de voorkeuren en behoeften van de gebruiker.

WEBSITE JNV
Like & Share!