Aanstaande zondag is het weer zover. De dag van de liefde, de dag waarop we op onze dames weer verrassen en cupido zijn boog gespannen heeft. Forest Dry Gin maakt deze Valentijn extra sensueel met een lustopwekkende Valentine Edition.

Vorig jaar lag bij Forest Dry Gin de nadruk op de valentijnsbloem bij uitstek, de roos. Dit jaar beloven ze Valentijnsdag iets spannender te maken. De Valentijns editie van dit jaar bevat namelijk maar liefst 15 lustopwekkende kruiden, gecombineerd met bosaardbei en vlierbloesem.

De 15 lustopwekkende kruiden, vlierbloesems & bosaardbeien voor FOREST DRY VALENTINE GIN® worden 100% biologisch gekweekt en geoogst op de eigen boerderij. De geïnspireerde combinatie van versgeplukte vlier- bloesems en bosaardbeien geeft een subtiel parfum met florale boventonen die doen denken aan de Dry Gin Spring en Summer en een naderende nieuwe romance.

Wil je een spannende, sensuele en lustopwekkende Valentijn? Ontdek hier de Forest Dry Gin verkooppunten.

De Forest Gin van Jurgen Lijcops verder ontdekken? Tijdens de New Lifestyle Fair, van 18-21 februari in Hoogstraten, zal Forest Dry Gin een eigen Gin & Tonic bar presenteren en kun je genieten van de beste gin degustaties.

 

Like & Share!