Na onder andere Karl Lagerfeld, Christian Lacroix en Philippe Starck heeft ook ontwerp icoon Tommy Hilfiger bekend gemaakt zijn eigen hotel te zullen openen.

De modeontwerper kocht twee jaar geleden, voor een slordige  € 63,8 miljoen, het Raleigh Hotel op Miami South Beach.  Nu wil hij het hotel ombouwen tot een luxe boutique hotel met 109 kamers, voorzien van zijn “eigen” kleuren rood, wit en blauw en dus volledig in “Tommy” stijl. Het boutique-hotel krijgt een bijzonder exclusief karakter en gaat werken met een ledensysteem. Wordt je lid van zijn boutique hotel dan krijg je exclusieve prioriteit op de kamers en andere voorzieningen van het hotel.

Het huidige Raleigh Hotel heeft zo’n 109 kamers. Na de verbouwing moeten dat er zo’n 88 zijn. De nieuwe kamers zullen groter en geheel ontworpen zijn door Hilfiger zelf. Daarnaast wordt het hotel voorzien van een spa, een health club en restaurant. Tijdens de verbouwing blijft het hotel aan de kust van Miami gewoon open. Dit eerste ‘Hilfiger-hotel’ is nog maar een begin. Volgens de mode-ontwerper zal hij zeker uitbreiden naar steden als LA, New York en Londen als de juiste locaties zich aandienen.

Hilfiger vangt einde dit jaar aan met de verbouwing van het hotel.

 

Like & Share!