Ex Top Gear presentator Jeremy Clarkson heeft voor het eerst sinds zijn ontslag bij de BBC publiekelijk gesproken. Hij was vrijdagavond gastheer tijdens een liefdadigheidsevent en hintte daar op een toekomst voor ‘zijn’ Top Gear zonder de BBC.

Dat meldt The Telegraph. De gewezen presentator van het populaire auto programma Top Gear was afgelopen vrijdagavond veilingmeester tijdens een benefiet event. De aanwezigen van de liefdadigheidsbijeenkomst moesten 15 pond betalen om de veiling bij te mogen wonen. De presentator maakte er op de avond zelf een leuk moment van toen een Top Gear-shirt onder de hamer ging. “Deze is gesigneerd door een voormalige presentator”, zei Clarkson erbij. Tussen neus en lippen door vertelde hij meteen dat Top Gear ergens anders, zonder BBC, misschien wel verder ging.

Clarkson was in een goed humeur en maakte de bezoekers aan het lachen met de opmerking dat er ook een zonnige kant zat aan zijn ontslag.

“Ik krijg nu in elk geval niet meer op mijn kop voor vloeken tijdens de uitzending.”

Ook bedankte de geestesvader van Top Gear de bezoekers voor hun aanwezigheid en om te ‘komen kijken naar een werkloze man’.

http://www.topgear.com/uk/

Like & Share!