Johnnie Walker Blue Label, de meest toonaangevende luxe blended Scotch whisky, lanceert voor de feestdagen een limited edition wintereditiefles met een uniek design, perfect als kerstcadeau!

Deze whisky is al sinds 1820 het ideale geschenk. Ook deze speciale feesteditie straalt pure klasse uit. Op de fles zien we de Johnnie Walker striding man tegen een diepblauwe, fonkelende sterrenhemel, geïnspireerd door de sterrenbeelden die ’s winters boven Europa te zien zijn.

Met slechts 100 stuks van deze winteredities beschikbaar voor verkoop is deze exclusieve fles voorbestemd om een echt collectors item te worden. Iedere fles is verpakt in een op maat gemaakte stijlvolle, luxueuze doos. Hét ideale geschenk om je vrienden en familie mee te verrassen deze feestdagen.

“Een fles Johnnie Walker Blue Label is altijd al een bijzonder cadeau geweest om te geven. Deze nieuwe wintereditie met exclusief design zal dan ook zeker in de smaak vallen als eindejaarsgeschenk.” Aldus Herman S. van der Meij, Scotch Whisky Ambassador & Life member of The Keepers of the Queich.

WINTER EDITION JOHNNIE WALKER BLUE LABEL

Het design brengt een ode aan de zeldzame blend. Slechts één op de tienduizend vaten, afkomstig uit alle uithoeken van Schotland, is geschikt voor gebruik in de Johnnie Walker Blue Label blend, dat algemeen wordt beschouwd als een revolutionaire vernieuwing in de whisky-industrie. Door zijn typische zachte smaak weerspiegelt het label het summum van een whisky. Een echte must have voor de veeleisende Schotse Whisky drinker.

De Johnnie Walker Blue Label wintereditie is verpakt in een luxueuze geschenkdoos en is vanaf midden november verkrijgbaar bij de whiskyspeciaalzaak. 

Over Johnnie Walker Blue Label

Slechts één op de tienduizend vaten, afkomstig uit alle uithoeken van Schotland, is geschikt voor gebruik in de JOHNNIE WALKER BLUE LABEL blend, dat algemeen wordt beschouwd als een revolutionaire vernieuwing in de whisky industrie. Het zeldzame karakter en het unieke vakmanschap maken van elke fles JOHNNIE WALKER BLUE LABEL het ultieme cadeau om iemand te verrassen.

 

Like & Share!