Ultravrouwelijk, vastberaden, met een flinke dosis lef … de Lady Million vrouw eist heel natuurlijk en met humor haar plaats op.

Paco Rabanne Lady Million is de vrouwelijke tegenhanger van de succesvolle herengeur One Million. Lady Million is de incarnatie van het vrouwelijke alter ego van 1 Million Man, buitensporig, met humor en barstensvol glamour. Samen vormen zij een flamboyant koppel waarbij het duidelijk is dat zij diegene is die de beslissingen neemt. Ze belichaamt alles wat vrouwen dromen ooit te worden en diegene waarvan iedere man droomt dat hij haar verleidt. Lady Million is een frisse, glamoureuze en verleidelijke geur gehuld in een gouden flacon in de vorm van een diamant. Dit oriëntaalse parfum is perfect voor de zelfverzekerde en passievolle vrouw. Een absolute must-have voor de moderne vrouw van nu.

Paco Rabanne Lady Million werd in de zomer van 2010 geïntroduceerd. Net als de herengeur One Million is Lady Million een luxueus parfum met een flinke dosis glamour. Door het dragen van Paco Rabanne Lady Million hult u zich in een wereld van luxe, glamour, rijkdom en sieraden.

Paco Rabanne Lady Million is ontworpen door Anne Flipo, Beatrice Piquet en Dominique Ropion. Lady Million is ultravrouwelijk en kenmerkt zich door haar bloemige en houtachtige geur. De ingrediënten van Lady Million zijn in de top: zoete sinaasappel, gerijpte frambozen en zuivere mint. De hartnoten bestaan uit geurige sinaasappelbloesem en een sorbet van pioenroos en jasmijn. In de basis vindt u sensueel kasjmier, vanille en patchoeli. Al deze ingrediënten bij elkaar zorgen voor een luxe parfum met een verleidelijke en zeer glamoureuze uitstraling. Wacht niet langer en voel je stinkend rijk met Paco Rabanne Lady Million.

Like & Share!